Ясни са съставите на Добрич и Каварна за битката за билярдна Добруджа

В отбора на Добрич няма промени, тимът на Каварна залага на две нови имена.

Ясни са съставите на Добрич и Каварна за битката за билярдна Добруджа

За втора поредна година Българска Билярд Федерация официално ще излъчи отборен шампион на областта. Битката за билярдна Добруджа е между "Mystery Club" - Добрич (клубът в хотел "България") и "No Limit Billiard Club" - Каварна. Подобно състезание се проведжа единствено в нашата област, тъй като само в нея има два града с клубове, членуващи във федерацията. "No Limit Masters Cup" ще се проведе на 15 март, събота, в Каварна. Първите срещи от турнира започват в 11 часа. Отборите ще бъдат съставени от по трима състезатели, като всеки билярдист ще играе по два мача на единично и два на двойки.



"Mystery Club" - Добрич излиза със същия състав, с който игра на областното първенство и преди година. За честта на града си и на клуба отново ще играят Николай Карагеоргиев - Шпикера, Руслан Тодоров и Димитър Узунов.

"No Limit Billiard Club" - Каварна ще заложи на две нови имена в състава си за "No Limit Masters Cup" - Боян Райчев и Петър Атанасов, които преди две седмици дебютираха на републиканско първенство по билярд - на шампионата по девета топка за Втора лига. Тимът на Каварна отново ще разчита на голямата си звезда Георги Желев, който е достигал до пето място в страната.

През 2013 година купата бе спечелена от отбора на Каварна, победил добричлии с 5:4 мача. Сега и двата клуба са пределно амбицирани да покажат класен билярд и да спечелят титлата шампион на областта.

Отборът на Добрич - Димитър Узунов, Николай Карагеоргиев - Шпикера и Руслан Тодоров

Капитанът на отбора на "No Limit Billiard Club" - Каварна Георги Желев