Трап и БАСС ще разтърсят Добрич

Модерна клубна музика и бийтбокс ритми ще звучат в събота вечер в клуб "The Maze".

Трап и БАСС ще разтърсят Добрич

Остават броени часове до едно от най-грандиозните събития за сезона - второто Трап и БАСС парти.




Епицентърът на труса отново е "The Maze" - клубът, който издигна на ново ниво нощния живот на Добрич, предлагайки на ценителите на качествената музика уникални изживявания с най-доброто от рок, пънк, реге и модерната денс сцена.

Трап и БАСС партито е тази събота, 15 февруари, с начало 22 часа.

Входът е 3 лева.

Програмата за нощта предвижда:

22:00 - 23:00 - Galin FatalFOX /ELECTRO-HOUSE/
23:00 - 23:50 - Hezo (Varna) /BIG ROOM/
23:50 - 00:00 - KillaBee /BEATBOX/
00:00 - 01:45 - Taffo Velikoff (Nottich) /TRAP/
01:45 - 02:00 - KillaBee /BEATBOX/
02:00 - 03:00 - Hezo (Varna) /Drum'n'Bass/
03:00 - до края - друга БАСС музика

Специален гост-фотограф ще бъде Живко Гичев, който ще запечата всеки щур момент.

Организатоите отново са подготвили промомикс за събитието, който може да се свали от уебсайта на партито nottich.com/party.

След фурора на първото Трап и БАСС парти в края на декември в клуб "The Maze", сега интересът сред добричлии е още по-голям и стотици ще скачат и танцуват под звуците на любимата си електронна музика.



Галин Ненов - KillaBee се занимава с бийтбокс от 6 години, имал е изяви на множество събития в цялата страна. Редовен участник в Nescafe Beatbox Battle, като през последните 4 години добричлията винаги е финалист в топ 16.

Станислав Великов е любител-продуцент, който издава Dubstep, Drum'n'Bass и Trap музика под псевдонима Digital Nottich и Electro-House/Deep House под псевдонима NoBass Project. Той е един от най-талантливите и креативни музиканти на Добрич. Преди година издаде албума "Enter My World", съдържащ 14 парчета. В следващите месеци последва огромно световно признание на творчеството му. Негови песни бяха включени в трите компилации Ethnostep на немския лейбъл "Subbass Records". В тях са подбрани най-добрите песни от цял свят в този стил музика - комбинация от модерно електронно звучене и стари автентични етно мелодии. Парче на Станислав е включено в саундтрака на немски филм. Той е пускал на утвърдени фестивали в България. Скоро предстои излизането на втория му албум.

Чуйте промокикса за съботното парти в клуб "The Maze" (под фонтана):