Iron Maiden идват в България

Хеви метъл легендите Iron Maiden ще свирят в зала „Арена Армеец" на 16 юни. София е една от спирките, отбелязващи финала на супер успешното „Maiden England World Tour" през 2014 г.

Iron Maiden идват в България

„На нас ни доставя огромно удоволствие да свирим в България и сме развълнувани, че ще докараме Maiden England в София! Не сме били тук от 2007 г. и нямаме търпение да видим страхотните си фенове отново", споделя Брус Дикинсън. „За обиколката ни през 2014 г. сме изменили малко сет листа, за да покрием колкото се може повече от музиката ни от 80-те. А и вероятно това ще е последният път, в който ще изпълним някои от тези песни на живо".

От групата обещават също,  че ще предложат мащабно светлинно шоу и оформление на сцената, различни превъплъщения на Еди, множество пиротехнически ефекти и други изненади.

„И тъй като това е финалната част от турнето, ще е много повече от честване, тъй като то отбелязва края на един период за нас и ние смятаме да направим едно шоу, което почитателите ни никога няма да забравят", заканва се фронтменът на британците.

Билетите за концерта ще бъдат пуснати в продажба в 10:00 на 14 февруари в мрежата на Ticketpro.

Цените ще са между 60 и 140 лева, като всеки, закупил билети през първата седмица, ще получи 10% отстъпка под формата на ваучер - той ще може да бъде използваш при закупуванети на билети за всички събития, организирани от „София мюзик ентерпрайсис".