56 фирми са заявили участие в Борсата за семена до момента

На 4-ти февруари Добрички панаир АД за 20-ти пореден път ще открие календара на селскостопанските прояви в България със специализираното изложение Борса за семена и посадъчен материал. Официалното откриване е от 10 часа в СК „Простор“. Форумът ще продължи до 8-ми февруари 2014 г.

56 фирми са заявили участие в Борсата за семена до момента

През петте дни на изложението, земеделските производители ще имат възможност да направят своя избор и да си осигурят най-добрите продукти за сеитбена кампания` 2014.
14 дни преди откриването на изложението, 56 фирми от страната и чужбина са заявили участие. Този форум се е утвърдил като  своеобразен център както за излагане на българската продукция така и за ползотворни контакти между семепроизводители и търговци. Наред с предлагането на семена и посадъчен материал, торове и специализирана литература, на изложението ще бъде представена и селскостопанска техника. Фирми от агро сектора ще представят най- новите си продукти.

На официална вечеря, на 4 февруари 2014 г. от 19:30 часа,  ще бъдат връчени традиционните награди на Добрички панаир АД.