Председателят на общинския съвет в Балчик напуска ГЕРБ, отива при Бареков

В партията на Цветанов му викат Злия, върнаха се в 16 век, не мога да търпя това, обяви Виктор Лучиянов.

Председателят на общинския съвет в Балчик напуска ГЕРБ, отива при Бареков

Колизии с ГЕРБ и с политиката на партията имам от две години. Решението съм го взел отдавна, просто дойде време да го обявя на гражданите на Балчик. Това заяви пред TV7 поредният отцепник от ГЕРБ Виктор Лучиянов, който обяви, че напуска партията. Той е председател на Общинския съвет в Балчик.



Той обяви, че главният виновник за случващото се е Цветан Цветанов. "На кого викат Злия, сетете се! На първия председател на ГЕРБ", зададе гатанка с отговор Лучиянов на водещата Ива Николова.

"През 2009 г. лайтмотивът на изборите беше "Да градим България", младите и можещите. Последните 4 години не само не градихме, а рушихме, върнахме се към абсолютизма в Европа от 16 век. Разбихме бизнеса, всичко. Не можах да го преживея това", каза още Лучиянов.

"Ако Злия си отиде, ГЕРБ може и да се оправи. Моят път обаче там е приключен", заяви общинарят. Той разкри, че ще бъде последван от още гербери в Балчик, които ще напуснат партията. "Предвиждам срещи с хора от ГЕРБ от други градове. След съботния ден ще има още смели хора", разкри Лучиянов, който не скри, че се присъединява към "България без цензура" на Николай Бареков.