Голямото падение на Кристина Агилера

В ранните часове на 1 март 30-годишната Кристина Агилера бе арестувана в Западен Холивуд мъртво пияна и дезориентирана, съобщава Билд.

Голямото падение на Кристина Агилера

Това е дъното в кариерата на певицата, преживяваща тотална черна серия в последно време. От седмици или дори месеци приятелите й се безпокоят за нея. Ходенето по партита и безконтролното пиене вече не изглеждат толкова безопасни, още повече, че е и майка на тригодишен син.


 

 Близките на звездата смятат, че новият й приятел Матю Рътлър има лошо влияние върху нея. По време на ареста й той е бил с нея, също порядъчно пийнал. За залитането й към алкохола голяма роля може би има разводът й с Джордан Братман, бащата на детето й, но разпадащата се кариера е почти сигурна причина. Неотдавна тя бе на върха и продаваше милиони албуми, докато последният Bionic от 2010-та остана назад в класациите.

 

Филмовият й дебют „Бурлеска" също бе обсипан с критики. В последната седмица пък два пъти направи колосални гафове - веднъж когато обърка текста на химна на СуперБоул, финала на американската футболна професионална лига, а след това падна на сцената на наградите Грами. Вероятно е и тук да е намесен алкохолът. Приятелите на звездата се молят само тя по-скоро да потърси професионална помощ за проблемите си.