Ивайло Димитров е футболист номер 1 на Добруджа за годината

Жълто-зелените фенове избраха нападателя за най-добрия футболист за 2013 година. Косъма спечели по категоричен начин анкетата. В тройката влизат още Ивайло Лазаров и Станимир Андонов.

Ивайло Димитров е футболист номер 1 на Добруджа за годината

Преди минути приключи гласуването, инициирано от агитката на Добруджа. В него се включиха около 100 човека.




За престижното звание спориха само играчите, които са били част от отбора както пролетта във В група, така и тази есен в Б група - Николай Радомиров, Ангел Маджиров, Николай Илиев, Ивайло Лазаров, Станимир Андонов, Николай Христозов, Георги Ивелинов, Ивайло Димитров и Васил Тачев. Гласуването се проведе във фейсбук профила на Добруджа Добрич, който е харесан от близо хиляда жълто-зелени фенове и се поддържа от агитката.

За номер 1 за тази година по безапелационен начин бе избран нападателят Ивайло Димитров - Косъма. Той събра над 42% от гласовете. Ивайло Димитров бе с огромен принос за първото място на Добруджа във В група и продължи да радва феновете с добри игри и много старание и по терените на Б група.

Ето и класирането в анкетата за футболист на Добруджа за 2013 годината и процентният вот, който събра всеки от номинираните:

1. Ивайло Димитров - 42,40%
2. Ивайло Лазаров - 18, 50%
3. Станимир Андонов - 9,80%
----------------------------------------------------
4. Николай Радомиров - 8,70%
4. Николай Христозов - 8,70%
6. Васил Тачев - 6,52%
7. Николай Илиев - 3,20%
8. Ангел Маджиров - 1,09%
8. Георги Ивелинов - 1,09%