Раковски, Левски и Марек срещу Добруджа днес в Добрич

Футбол, хандбал и волейбол - богатата спортна програма за събота в Добрич предлага дербита в трите колективни спорта с марката Добруджа, които ще превърнат деня в празник за всички жълто-зелени фенове.

Раковски, Левски и Марек срещу Добруджа днес в Добрич

Началото на маратона от интересни събития е в 13.30 часа на стадион "Дружба". Футболистите на Добруджа приемат Раковски в реванш от 1/8-финалите за Купата на България, след 1:1 в първия мач. Залогът е голям, защото победителят ще влезе сред първите осем в турнира, където ще бъде единственият отбор извън А група.



В 14.00 часа в зала "Русалка" шампионът на България по хандбал Добруджа излиза срещу Левски с амбицията за четвърта поредна победа в мъжката А група. Успехът ще приближи подмладения състав на добричлии на точка от първото място в класирането.

Дерби ще има и в зала "Добротица". От 18.00 часа волейболен клуб "Добруджа 07" ще се изправи срещу шампиона на България и участник в европейската шампионска лига по волейбол Марек Юнион Ивкони (Дупница) в двубой от шестия кръг на мъжката Суперлига.