Две волейболни дербита в Добрич тази седмица

Интересна, но и доста трудна седмица предстои на мъжкия състав на "Добруджа 07". В рамките на само 3 дни той посреща в зала "Добротица" многократния шампион на страната - столичния ЦСКА, както и настоящия първенец "Марек Юнион Ивкони" - Дупница.

Две волейболни дербита в Добрич тази седмица

На 20 ноември, сряда, от 17.30 часа любителите на волейбола от Добрич и региона ще могат да подкрепят своите любимци срещу възпитаниците на Александър Попов, сред които личат имената на няколко младежки национала. Първоначално срещата беше предвидена за 20.00 часа, предвид факта, че мачът се играе в работен ден, но прякото предаване на мача по БНТ наложи промяна в началния час - мачът ще започне в 17.30.



В събота, 23 ноември, от 18.00 часа, в зала "Добротица" добричлии ще могат да наблюдават "добричките тигри" срещу волейболистите на помощник-треньора на националния ни тим Найден Найденов. Шампионите на България от последните 2 години пристигат в пълния си състав, като за тях срещата е и част от подготовката им за срещите от Шампионската лига.

И за двата мача входът е свободен, като клубното ръководство се надява компетентната добричка волейболна публика отново да изпълни до краен предел зала "Добротица". След постигнатите 2 последователни победи възпитаниците на треньора Мирослав Живков заемат 6-то място във временното класиране в Суперлига и всяка спечелена точка в предстоящите срещи ще ги утвърди сред волейболния елит на страната.