Костадин Гаджалов: Добруджа ще играе все по-силно

Добруджа е нов отбор, с всеки изминал мач играем все по-добре, в перспектива ще показваме все по-качествен футбол, заяви централният бранител на жълто-зелените.

Костадин Гаджалов: Добруджа ще играе все по-силно

Ако покажем това, което тренираме, ще отстраним Раковски, коментира Костадин Гаджалов. В събота Добруджа гостува в първи 1/8-финален мач за Купата на България, а седмица след това е реваншът в Добрич. Много е важно да покажем концентрация и в двата мача и да спазваме указанията на треньора, отбеляза къде е ключът към крайния успех в този сблъсък Гаджалов. Мачът в събота ще е по-различен, по-труден, от този за първенство в Раковски, който спечелихме с 3:0, те също са мотивирани за добро представяне, сподели очакванията си защитникът.




Има тенденция в съдийството спрямо нас, в няколко мача и конкретно в последния реферът повлия на крайния резултат, заяви Костадин Гаджалов във връзка с гостуването на Пирин в Разлог, когато отборът от Добрич бе тотално ощетен. Ние обаче трябва да се съсредоточим върху нашата игра и да сме готови да се борим с всичко, коментира още темата със съдийството Гаджалов.

Научих много нови неща от Светослав Тодоров, в Добруджа се тренира много професионално и мисля, че това се вижда на терена, като очаквам играта на отбора да става все по-добра, каза още бранителят.