Ветераните на Добруджа оглавиха класирането в "Изида волей къп" след първия кръг

Само един отбор успя да постигне изразителна победа с 3-0 гейма в първия кръг на четвъртото издание на турнира по волейбол за мъже "Изида волей къп" в Добрич, съобщават от пресцентъра на надпреварата. Това е съставът на ветераните на Добруджа, който надигра с 3-0 Троя.

Ветераните на Добруджа оглавиха класирането в "Изида волей къп" след първия кръг

В останалите 6 срещи се получиха оспорвани мачове, а това е предпоставка, че любителите на волейбола в Добрич и региона ще станат свидетели на интересни сблъсъци в двата полусезона. В „Изида волей къп” участват 14 отбора, а в първия уикенд се получиха следните резултати: Калиакра – Добруджа 07 (юн.) 2-1, Енерго Про – Изида 1-2, Аксаково – Вихър 1-2, Йонивел – Балчик 2-1, Рефреш – Екип 2-1, Добруджа (вет.) – Троя 3-0, Ремакс – Добрич волей 1-2. Мачовете се провеждат в спортна зала УСШ в градския парк.




Срещите от втория кръг са на 27 октомври от 8.30 ч., а програмата ще ни предложи следните мачове: Добруджа (юн.) - Добрич волей, Вихър - Ремакс, Екип - Аксаково, Балчик - Рефреш, Троя - Йонивел, Изида - Добруджа (вет.), Калиакра – Енерго Про.