Започва четвъртото издание на „Изида волей къп”

Днес започва четвъртото издание на аматьорския турнир по волейбол в град Добрич "ИЗИДА ВОЛЕЙ КЪП", съобщават от пресцентъра на организаторите. През сезон 2013/2014 ще участват 14 отбора, като новото име в надпреварата е тимът на Аксаково.

Започва четвъртото издание на „Изида волей къп”

„През тази година се завръщат и два отбора, които взеха участие във второто издание на турнира. Това са съставите на ВК Калиакра (Каварна) и Троя (Добрич). По традиция ръководството на ВК Добруджа 07 ще допусне отбор от ДЮШ с цел обиграване на състава и натрупване на важен опит за предстоящите им официални мачове от държавното първенство.



За нас като организатори е радващо, че този турнир събира все повече почитатели на този вълнуващ и красив спорт, също така интересът и желанието на все повече отбори да участват в нашия турнир за нас е доказателство, че отборите харесват базата и условията, които им предлагаме за спорт и развлечения, които нямат аналог в нашия регион и в страната”, заяви организаторът Петър Пенев. Той пожела здраве, успех и положителни емоции на всички участници!