Лили Иванова - изненадата на откриването на BOX TV

Официалното откриване на единствената телевизия за българска поп, рок и RnB музика в страната - BOX TV, вече е факт.

Лили Иванова - изненадата на откриването на BOX TV
Датата 21-ви февруари може да бъде отбелязана с удебелено квадратче в календарите като „денят на любовта към българската музика". Именно тогава сърцата на повече от 15 български изпълнители се сляха в едно, за да пожелаят успех на BOX - телевизията, която обещава да запази любовта към българското творчество и да подкрепя мечтите на българските артисти.

Откриването започна със светлинното шоу на огнените таланти от „Дивинитас Крю", които осветиха сцената с блестящото си изпълнение и спомогнаха за разпалването на страстите на всички присъстващи. За поддържането на проповдигнатите емоции се погрижиха и прекрасните момичета на „Балет Нова". Техните нестандартни хореографии разтопиха и последните кубчета лед.


Водещи на звездното събитие бяха Симона Халачева и Димитър Димитров. Оттук насетне техните лица ще може да видите от ефира на телевизия BOX, защото Симона ще води седмичната eърплей класация „TOP 20", a Митко ще се движи яко по жицата и ще следи всичко разтърсващо от света на рока в предаването „Rock BOX".

 

Началото на музикалната приказка беше поставено от Мария Илиева с тоталния хит „I Like". След нея на сцената се изявиха четирите горещи момчета от Тоuch down и тримата изпълнители - Били Хлапето, Кристо и Лексъс с песента „Аре дай пак". С новия си сингъл „Life is beautiful" Любо призова почитателите на българската музика да обичат живота, а Young BB Young погледнаха нещата от прост ъгъл с разбиващия летен хит „О, колко си прос". Орлин пък отведе присъстващите за малко в „Chicago", след което ги върна, за да могат да чуят изпълнението на Буба - „По този начин". Събитието нямаше как да премине и без усмивката на Калин Вельов и изпълнението на победителката от третото издание на Music Idol - Маги Джанаварова. Атмосферата разчупиха Криста и Knas (звездите от Стерео Стая) със супер яките песни „Това, което искаш" и „Комплименти".

 

Лъчезарната AV, сладката Мона и чаровната Весела Бонева Бонева представиха за първи път новите сингли от музикалния си репертоар. Техните парчета „I feel you", „Teen Life" и „Believe" бяха посрещнати с много аплодисменти от страна на публиката, което подсказва, че ще се превърнат в следващите музикални хитове. Представянето на 3 нови парчета безспорно опроверга твърдението, че музикалния пазар в България е в застой. Освен това доказа, че съществуването на телевизия BOX е необходимо, за да може новото в българската музика да не остане незабелязано.

Няма начин обаче Графа да остане незабелязан дори и когато е „Невидим". Както винаги той открадна любовта на всички фенове на българската музика. След което при него на сцената се присъединиха Любо и Орлин, за да изпълнят песента „Заедно". Всички присъстващи на откриването на телевизия BOX си помислиха, че с това вечерта приключва. Но не и преди голямата изненада!

 

Приглушена светлина и на сцената излиза в целия си блясък единствената и неповторима Лили Иванова. Фина, страстна, романтична, темпераментна, магнетична, примата на българската естрада покори цялата публика в Sofia Live Club и накара всички да скандират „Лили, Лили!", „Браво", „Обичаме те", „Бис", „Още, още". Лили изпълни няколко от своите незабравими и незаличими от времето парчета, а с разстърсващата песен „Черна овца" напълно възпламени емоциите.
Тя е жената, която е посветила целия си живот на българската музика и със своя великолепен глас все още продължава да раздава от своята неизчерпаема любов. Затова целият екип на телевизия BOX сърдечно благодари на оказана от нея и от другите български изпълнители подкрепа.

 

Официалното откриването на телевизия BOX доказа, че любовта към българската музика никога не е угасвала. Осъществяването на събитието нямаше да бъде възможно без любезната подкрепа на Централен Кооперативен Съюз, Evan Williams Bourbon, Горна Баня и Sofia Live Club.