Бойко е най-големият политически глупак, смята Яне Янев

Нищо от това, което обеща Бойко Борисов не се случи за 2 години, заяви днес в Добрич председателят на РЗС Яне Янев. Лидерът на партия Ред, Законност и Справедливост се срещна с граждани на Добрич и областта в препълнената зала на Община Добричка.

Бойко е най-големият политически глупак, смята Яне Янев

Янев определи Борисов като най-големият политически глупак. Народът само гледа и слуша, за съжаление нацията до такава степен е обезсилена и обезкръвена, че няма сили да направи това, което се случва в редица арабски държави, заяви лидерът на РЗС.


 

Онези потиснати арабски народи, които смятахме, че винаги ще бъдат под робството на тоталитарни диктатури,  имат много по-жив ген и са в състояние да се опълчат с крайни и радикални протести, но да търсят човешките си права и свободи, допълни още Янев.

 

Нямаме бъдеще докато не осъзнаем като нация, че тези безобразници в парламента освен да работят за собствените си лобистки интереси, не правят нищо друго, заяви председателят на РЗС пред добричлии. Яне Янев подчерта, че не трябва нов месия, а нов модел на управление и нова конституция. Той оприличи парламента като кошер на интриги, кошер на пепелянки, които хвърлят отрова върху цялата нация. Според Янев България няма нужда от 240 депутати, а максимум от 100, тъй като сме малка и бедна страна.