Английски специалист работи с Добруджа в паузата на шампионата

Кондиционният треньор Джонатан Делзел е в Добрич от 1 септември.

Английски специалист работи с Добруджа в паузата на шампионата

В продължение на 12 дни, което съвпадна с паузата в шампионата, англичанинът работи индивидуално с всеки футболист на Добруджа и направи тестове на моментното им състояние. Джонатан Делзел е впечатлен от професионалното отношение на състезателите към тренировъчния процес. Припомняме, че той е бил 9 години кондиционен треньор на Портсмут, като през този период е работил с големи имена като националите Питър Крауч, Джърмейн Дефо, Дейвид Джеймс и Сол Кембъл. Днес приключва първата визита на англичанина в Добрич. Той ще продължи да помага на Добруджа и в бъдеще отново ще идва да работи с жълто-зелените.



През паузата в отбора е имало футболист на проби, но той не е бил одобрен, тъй като в състава има по-добри на неговия пост. Четирима юноши на Добруджа вече тренират с мъжете и старши треньорът Светослав Тодоров ще разчита на тях и за официалните мачове.

Подготовката на добричлии е насочена конкретно към предстоящия съперник в събота. На 14 септември от 17.00 часа на стадион "Дружба" ще гостува Банско.