Известен индийски йога учител с безплатен урок в Добрич

Националното турне "Събуди се и се разтърси!" със Свами Джотирмая включва и Добрич. „Събуди се и се разтърси“ ще мине през цяла България. Добрич ще посрещне така нашумелия у нас индиец Свами Джотирмая на 27 март само за 2 часа, от 18 часа. Той ще изнесе безплатен урок в сградата на Висше училище международен колеж. Официален партньор на визитата му в Добрич е сайтът Добричонлайн. Очаквайте интервю със Свами Джотирмая.

Известен индийски йога учител с безплатен урок в Добрич
„Събуди се и се разтарси” е 3-дневен курс, който включва йога, мъдрост, медитация, музика и забавление. Само в 3 занятия по 2 часа участниците в курса научават практични техники за зареждане с енергия и справяне със стреса и завършват обучението изпълнени с ентусиазъм, по-спокойни и с по-ясен ум.

Водещият учител Свами Джотирмая доби популярност в България, когато през изминалите му 3 посещения в България през 2010 през неговите курсове преминаха близо 1000 души и той участва в предаването “На кафе с Гала” по Нова ТВ и “Денят е прекрасен” по бТВ. С неговото завръщане интересът е още по голям.

Програмата на Свами Джотирмая:

Търговище  26 Март   Събота 18:00 – 20:00 0899 808 149
Добрич         27 Март   Неделя 18:00 – 20:00 0897 845 874
Русе              25 Март   Петък 6:30 – 8:30 0896 060 394

Турнето в България предшества организацията на Световния фестивал на културата, който ще се проведе на олимпийския стадион в Берлин на 2 и 3 юли 2011г. Световният фестивал на културата е посветен на 30-ата годишнина на Международна фондация „Изкуството да живееш”. Това уникално събитие ще събере на едно място над 70 000 участници от повече от 150 страни, които ще отнесат със себе си вкъщи уникални гледки, звуци и вкусове, и ще се насладят на главозамайващото многообразие на световните континенти, събрано на едно място.

Голямото празненство на Олимпийския стадион в Берлин и Световните павилиони ще бъдат своебразна демонстрация на красотата на всички световни култури чрез танци, музика, храна, литература и конференции. Световните павилиони също така ще бъдат домакини на ексклузивния Фестивал на вегетарианската храна, позволявайки на посетителите да се докоснат до кухнята на всички континенти. Световния фестивал на културата ще позволи на участниците да надникнат в огромното културно наследство на Индия, родината на йога. Около 5000 гости от Индия, в това число артисти и изтъкнати делегати от публичния и частния сектор се очаква да дойдат в Берлин.

 

sabudeseraztarsise_600