Светльо Петров: Добруджа няма да подцени мачовете за купата

Нашите имена вече са гаранцията, че Добруджа ще играе сериозно и за купата, докато аз съм изпълнителен директор на отбора, а Светослав Тодоров - треньор, може да сте сигурни, че Добруджа ще се хвърля във всеки мач и срещу всеки съперник, заяви Светослав Петров.

Светльо Петров: Добруджа няма да подцени мачовете за купата

Изпълнителният директор на Добруджа Светослав Петров бе категоричен пред Добрич Онлайн, че тимът няма да отписва турнира за Купата на България, както често се случваше в последните около 15 години.




Днес бе изтеглен жребият за 1/16-финалите. В тази фаза Добруджа ще срещне представителя на зона Югозапад, който ще бъде определен из между Миньор (Перник) и Оборище (Панагюрище).

Много исках да се паднем с Левски, ЦСКА, Литекс или Лудогорец, за да зарадваме феновете си с мач срещу някой от грандовете в Добрич, коментира Светослав Петров. Това обаче може да се случи в следващия кръг, защото жребият бе благосклонен към нас и ще се постараем да отстраним съперника ни на 1/16-финалите, единственото неприятно в жребия е дългият път - предстои ни далечно гостуване по средата на седмицата между два шампионатни мача, каза още изпълнителният директор на Добруджа, който знае как се печели трофея - като футболист на ЦСКА.