Премиерата на Ford Focus ST на селскостопанското изложение прави фурор, Ranger привлича със супер екстри

Освен, че можете да се полюбувате на един от двата Focus -а ST, които се намират в България, можете да тествате Ford Ranger, Range Rover и Volvo ХС 60 всеки ден по време на панаира. В рамките на изложението автомобилите се продават със специални отстъпки.

Премиерата на Ford Focus ST на селскостопанското изложение прави фурор, Ranger привлича със супер екстри

Основното с което „Ив Кар Спорт” ООД, дилър на Мото-Пфое за региона, се представя на международния панаир „Селското стопанство и всичко за него” е гамата на Ford, като гвоздеят в програмата, предвид характера на изложението е Ranger, който стана пикап на 2013 година. Изложеният на щанда на фирмата експонат е върхът на оборудването – с най-големия дизелов двигател 3.2 TDCi, 200 к. с., с 6-степенна автоматична скоростна кутия, в най-високата степен на оборудване WildTrack, с култовия цвят за новия Ranger – WildTrack orange – гордостта на гамата Ford. Това е единственият пикап в класа си, който има 5 звезди, присъдени му от независима организация – Euro NCAP за сигурност и безопасност, както за пътниците, така и за пешеходците. Той е с най-голяма товароносимост в  класа си – 1350 кг., с най-голяма дълбочина, дължина и ширина на товарния отсек, дълбочина на газене – 80 см. Ranger-ът е единственият пикап в България, който се предлага с гаранция 5 години, като ограничението е 250 000 км. пробег. Това е прецедент в този клас, където лимитираният пробег в най-добрия случай е до 150 000 км. 





Новата Kuga – SUV автомобила 4х4, също е представена на панаира, като изложеният модел е с 6-степенна Power Shift автоматична скоростна кутия WildTrack, с най-големия дизелов двигател 2.0 TDCi, 163 к.с., в най-високата степен на оборудване с екстри и с представителния за нея цвят Ginger Ale. Новото при този модел е, че вече има възможност за ползване на данъчен кредит при закупуването му с механичната 6-степенна скоростна кутия. До края на септември ще има налични автомобили и в България.




Форд Fiesta 2013 фейслифт – изложеният модел е най-високо оборудван с 6-степенна Power Shift автоматична скоростна кутия, с бензинов двигател 1.6 Ti - Vct, 105 к. с. Най-евтиният вариант с 5 врати и бензинов двигател 1.25 Duratec, 82 к.с. струва 20 000 лв. с ДДС.



Имиджът на марката Ford - Focus ST – с един двигател, 2000 куб. м., EcoBoost, 250 к.с., с 6-степенна механична скоростна кутия, в невероятния цвят Tangerine Scream – автомобил създаден за силни усещания, който показва в най-висока степен постиженията на Ford. EcoBoost е световен двигател за 2012 и 2013 г. Ускорява от 0 до 100 км./ч. за 6.5 сек., а от 50 до 100 км./ч – за 5,7 сек.



 




Особено голям е интересът към Ranger в настоящото селскостопанско изложение, което е и целта на тематичното му представяне. Focus ST обаче привлича вниманието и възхищението на всички посетители на панаира. Участието му в изложението е премиера на модела за Добрич. В България има само два автомобила Focus ST.



За всички представени автомобили на Ford в изложението има специални отстъпки, по време на панаира. Всички леки коли са с 5 години гаранция, без ограничение в пробега, предлагат се с много гъвкав лизинг.

В рамките на панаира, Мото-Пфое всеки ден организира тест драйв на Ford Ranger, както и на новите Range Rover и Volvo ХС 60.


Шатрата на Мото-Пфое ще откриете на алея 1 в комплекс Простор.