21-годишна софиянка стана Мис Шабла, подгласнички са й момичета от морския град и Добрич

На 10 август в Градския парк се проведе 40-то юбилейно издание на конкурса „Мис Шабла”

21-годишна софиянка стана Мис Шабла, подгласнички са й момичета от морския град и Добрич

Тази година претендентките за титлата бяха 15 и по регламент се представиха в три тура - по бански костюми, с ежедневни тоалети и с официални рокли. За добрата визия на грациите се погрижи Инна Владова.

В юбилейното издание участничките бяха оценявани от жури в състав: Кирил Матеев, скулптор-председател и членове - Сияна Танчева -„Мис Шабла”, 2012 година, Свилен Симеонов - диригент на оркестър „Симфониета” - София, д-р Алън Начев - акушер-гинеколог и Люсиен Велчев - заместник-председател на СК „Левски”.

Йоана Валентинова на 21 години от София е носител на титлата „Мис Шабла”, 2013 година. Нейни подгласнички станаха Зорница Николаева от Шабла и Марияна Иванова от Добрич, съответно на ІІ и ІІІ място.

Наградният фонд за финалистките беше осигурен от община Шабла, а призьорките от ІV до VІ място, получиха предметни награди, с любезното съдействие на местни спонсори.

Деница Ангелова от „Ню файф”, Тодор Георгиев от „Гласът на България” и артистите от „Амазония денс проджет” се погрижиха за доброто настроение на публиката.