Ради Вардаров: Целта е да изградим отбор, който да радва многобройните ни фенове

Целта минимум е да не изпаднем, целта максимум - да влезем, коментира поставените пред отбора цели изпълнителният директор на Добруджа Светослав Петров.

Ради Вардаров: Целта е да изградим отбор, който да радва многобройните ни фенове

С домакински мач срещу Академик (Свищов) в събота, 3 август, от 18.00 часа, започва новият шампионат в Б група за Добруджа.



Разузнали сме съперника, гледал съм го на живо и на записи, мисля, че сме по-добрият отбор, но това трябва да го докажем на терена, заяви старши треньорът на жълто-зелените Радослав Вардаров. Целта ни в първенството е да завършим колкото може по-напред, коментира наставникът на добричлии. Според Ради Вардаров основната цел е да се изгради отбор, който да радва многобройните фенове на Добруджа и те с всеки мач да се увеличават.

Започнахме най-рано подготовка от всички отбори в групата, подготвени сме добре за първия мач, настроението през тази седмица е добро и очаквам победа срещу Академик, коментира бранителят Николай Христозов. Доволен съм, че първият мач е вкъщи и ще има атмосфера на стадиона, надявам се повече хора да дойдат да ни подкрепят и да ги зарадваме, допълни той.

Направихме добра подготовка, условията за тренировки бяха на много високо ниво, надявам се да покажем добра игра срещу Академик и да спечелим, за да зарадваме публиката, заяви халфът на Добруджа Ивайло Лазаров. Мислим само за първия мач, защото първият мач е най-важният, надявам се да победим, коментира още халфът.