Вицепремиерът Бобева ще посети Каварна, Албена и Кранево

Заместник министър-председателят Даниела Бобева ще бъде на работно посещение по Българското Черноморие. Вицепремиерът ще проведе поредица от срещи с представители на различни браншови организации и дружества, за да обсъди с тях специфичните проблеми на региона.

Вицепремиерът Бобева ще посети Каварна, Албена и Кранево

Теми на разговор ще бъдат неотложните въпроси за настоящия летен сезон, за които трябва да се намери решение, както и основните проекти, по които се работи. 

В събота вицепремиерът ще бъде в Каварна, където ще се срещне с кмета на общината Цонко Цонев и с представители на туристическия бизнес. След това г-жа Бобева отпътува за Албена, където ще разговаря с ръководството на „Албена“ АД.



По- късно през деня вицепремиерът ще посети Кранево и Несебър. Г-жа Бобева ще проведе срещи със Съюза на собствениците в КК Слънчев бряг, с ръководството на „Слънчев бряг“ АД. В Поморие вицепремиерът ще разговаря с представители на туристическия бизнес.

В неделя Бобева ще се срещне с представители на туристическия бизнес от Созопол, Приморско, Царево, Синеморец, Лозенец и Ахтопол.