Милен Петков с повторен дебют за Добруджа

Неофициален повторен дебют за Добруджа записа днес бившият национал Милен Петков. Халфът започна като титуляр в контролата на добричлии със Светкавица (Търговище). На стадион "Дружба" в Добрич жълто-зелените се наложиха с 3:1.

Милен Петков с повторен дебют за Добруджа

Милен Петков изигра първите 45 минути от контролата и бе заменен на почивката. Бившият футболист на ЦСКА и АЕК показа много висока класа при отиграванията си. Милен Петков бе използван на поста вътрешен халф.

 

Резултата откри Недко Ангелов в 20 мин. Той се разписа след бърза триходова комбинация. Симеон Симеонов изведе в коридор Валери Михайлов, който пък от десния фланг пусна топката пред вратата на Светкавица към Ангелов.

 

В добавеното време на първата част с плътен изстрел от границата на наказателното поле Ивелин Костов - Барона покачи на 2:0 за Добруджа. Отново той, 3 минути след почивката вкара изключително красив гол с шут от около 35 метра и направи резултата класически.

 

В 63 мин. Христо Александров вкара почетен гол за Светкавица и оформи крайното - 3:1 за Добруджа.

 

2 седмици преди подновяването на шампионата отборът набира скорост, футболистите навлизат във форма и се получава това, което искам от тях, заяви след спаринга старши треньорът на Добруджа Диян Божилов. Той поясни, че Милен Петков все още не е дал твърд отговор дали ще прекрати кариерата си или ще играе за Добруджа през пролетта. Бившият национал ще вземе участие и в следващата проверка на добричлии. В събота (12 февруари) от 11 часа в Албена Добруджа ще премери сили със съседите от Черноморец (Балчик).