Добруджа на турнир срещу ЦСКА и Левски

На 30 и 31 май във Враца ще се проведе един от четирите зонални турнира по волейбол за девойки младша възраст, в който участие ще вземат отборите на Добруджа 07, ЦСКА, Левски волей и домакините от Ботев.

Добруджа на турнир срещу ЦСКА и Левски

В първия ден от 18 часа възпитаничките на Милена Маринова ще срещнат ЦСКА, а в петък имат две срещи по програма - от 10.30 ч играят с домакините и от 14.30 ч. с Левски волей, съобщават от пресцентъра на Изида и ВК Добруджа 07. Победителят в турнира се класира директно за републиканските финали, а втория и третия ще продължат в квалификации.


 

„Нашата цел е да заемем едно от първите три места в групата, за да продължим напред. Групата ни е най-тежката от четирите”, коментира Милена Маринова.

 

В същото време клубното ръководство на ВК Добруджа 07 подаде официална заявка за домакинство на републиканските финали при момчетата до 15 години. Като възможен се обсъжда и вариантът за приемане на двете финални групи от Добрич и Варна, домакин на срещите от финалната четворка ще бъде ВК Добруджа 07. През тази седмица предстои УС на БФВ да вземе решение по подадените кандидатури за домакинство на финалите.