Селянин и столичанин - хванати да карат пияни в Добрич

За три случая на заловени пияни шофьори в град Добрич съобщават от ОД на МВР.

Селянин и столичанин - хванати да карат пияни в Добрич

На 18 май, около 00:50 часа, по бул. „Добруджа” в град Добрич автопатрул спира за проверка лек автомобил „Мерцедес” с разградска регистрация. При последвалата проверка за алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,31 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУП Добрич е задържан Я.П. (22г.) от с. Одринци, община Добричка.


 

Посред бял ден в събота - в 11:10 часа, в град Добрич, автопатрул спира за проверка лек автомобил „Опел” със софийска регистрация. При извършената проверка за алкохол с техническо средство е отчетено наличието на 1,97 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУП Добрич е задържан С.К. (40г.) от град София. 

   

На 19 май, около 02:45 часа, по улица „Боряна” в град Добрич, автопатрул спира за проверка лек автомобил „Ауди” с добричка регистрация. Шофьорът е бил с 1,67 промила. С полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУП Добрич е задържан А.Б. (20г.) от град Добрич.

 

По трите случая е образувано бързо полицейско производство.