Бакарди осигурява паркинг за клиентите си

От днес най-популярното заведение в Добрич - клуб Бакарди, осигурява безплатен паркинг за своите клиенти. Паркоместата са 13 и се намират по улица "Отец Паисий" - от светофара на кръстовището с бул. "3 март" до бараката пред икономическата гимназия.

Бакарди осигурява паркинг за клиентите си
Паркоместата са в обхвата на синята зона, но клиентите на Бакарди няма да заплащат по левче на час, тъй като заведението е закупило служебен абонамент за тях.

Служител на Бакарди ще контролира местата да се ползват само от посетителите на клуба. Предвиденото време за престоя е час и половина, но няма да има проблем да се съгласува с посетителя и по-дълго ползване на паркинга. Местата са само за посетители на Бакарди и при неправомерно паркиране, колата на нарушителя ще бъде закопчана със скоби.

Взехме това решение с цел да възвърнем клиентелата си, която рязко спадна след решението за създаване на синя зона, надяваме с тези наши действия да привлечем отново поне част от тях, обясни собственикът на Бакарди Димитър Димов. Припомняме, че делото за законосъобразността на платеното паркиране в централната част на Добрич, ще се гледа от последната инстанция - Върховен Административен Съд. Ако ВАС отмени синята зона, ние няма да имаме претенции за сумите, които сме изплатили към общината, заяви Димов.