До 1200 лева заплата за спасител в Албена

Курортен комплекс „Албена” набира 95 спасители на плажа за Лято 2013. 55-има мъже на възраст от 18 до 64 години вече подадоха своите документи за работа, информират от пресцентъра на компанията.

До 1200 лева заплата за спасител в Албена
Ръководителят на сектор „Спорт” Боян Атанасов посочва, че основната заплата за спасител е 650 лева за 5 работни дни, който ще получава и ваучер за храна на стойност 60 лева. Месечното възнаграждение за главен спасител на морето е 1200 лева плюс ваучер. На кандидатите за работа от областите Добрич и Варна им се осигурява безплатен транспорт, а желаещите да станат спасители от вътрешността на страната ще получат и безплатно настаняване в курорта. Документите за работа се подават в Администрацията на Албена до 15 май 2013 г., като повече подробности кандидат спасителите могат да получат и чрез сайта Albena.bg.

Плажът на комплекса е известен, като едно от най-красивите и безопасни места по родното ни Черноморие. В навечерието на Лято 2013 ръководството на туристическата компания взема всички необходими мерки, за да може хилядите гости на комплекса от цял свят отново да се чувстват комфортно и спокойно по време на почивката си.