Мотосезон 2013 се открива утре

За поредна година ще се проведе традиционното откриване на мотосезона, организирано от Мотоклуб Диви деца – Варна и Мотоклуб Орлите – Добрич.

Мотосезон 2013 се открива утре

На 6 април 2013 тътен от рев на мотори ще огласи двата областни града. Доказало се в годините приятелство, обедини усилията на двата мотоклуба в едно мероприятие, което с всяка изминала година е все по-силно и по-атрактивно.

Откриването ще стартира в 10:30 – на паркинга на бившия Техномаркет в Добрич с парадна обиколка на града, след което групата ще се насочи към Варна. В 12:30 от Циркова площадка – Варна потеглят събралите се вече мотористи за традиционния мото-парад на града.



Купонът ще продължи на къмпинг Фичоза, където организаторите МК Диви деца – Варна и МК Орлите – Добрич са се погрижили да осигурят незабравими спомени за своите гости. В програмата са включени много забавни игри, в които мотористите ще демонстрират своите рокерски умения, а в допълнение градусът ще вдигнат рок-групите Rockfire и Spotlight.

И тази година мотообществото няма да се отдава само на забавления. Кампанията „Подай ръка – помогни на моторист” ще набира средства за лечението на пострадал при пътно-транспортно произшествие мотоциклетист.