Бон Джоуви слуша Миро

Джон качи парчето Power във Фейсбук, Стивън Тайлър го лайкна

Бон Джоуви слуша Миро
Джон Бон Джоуви си пусна на Фейсбук страницата парчето Power на Миро, поздрави го за доброто пеене и последваха куп коментари. Оказа се, че човек от най-близкото обкръжение на Джон в момента е инкогнито в София. Той гостувал на мениджърката на Миро за чужбина Яна Янчева.
 
При нея харесал точно песента Power и си я качил в сайта. Оттам го видял Стивън Тайлър. Вокалът на "Аеросмит" също си го сложил на стената и написал: "Това момче си го бива, вижте хора". А Джон пък научил за цялата работа от него. Той прослушал композицията на Миро, одобрил клипа и го споделил с френдовете си от стената. Някакъв тип на име Марио Валдез отвърнал: "Хей, Джон, казвам същото, което казах и на Стивън - Миро има хубав глас и сценично присъствие, клипът стои много "евро", но най ни смаза бийтът". Мацката Сали пък споделя, че го харесала толкова, че се разровила за другите клипове на Миро в youtube.
 
В момента "Бон Джоуви" са на турне в Щатите и Канада, но имат проблем. Ричи Самбора, по лични причини, не излезе преди вечер на концерта в Едмънтън. Обяснението за липсата му се чака. Надяваме се до лайфа на бандата от Ню Джърси на 14 май на стадион "Васил Левски" въпросът с Ричи да е окей.