Добруджа взе скъпоценна точка в Русе

Добричлии могат дори да съжаляват, че не си тръгнаха като победители, след като тотално надиграха своя съперник през всичките 90 минути.

Добруджа взе скъпоценна точка в Русе

В дербито на сезона в СИ В група Дунав и Добруджа завършиха 0:0.


 

Още от началните минути на мача стана ясно, че гостите от Добрич са амбицирани да си тръгнат от Русе с пълния комплект точки. 

 

Надмощието на жълто-зелените бе още по-категорично през второто полувреме, в което Дунав бе принуден да струпа всички сили пред своята врата и да се брани.

 

Добруджанци достигнаха до над 10 добри възможности през целия мач, но не успяха да ги материализират. Играта на двата състава обаче ясно показа кой е по-класният отбор и кой заслужава промоция в по-горната група.

 

След нулевото равенство в Русе, Добруджа запазва аванса си от една точка пред Дунав на върха в класирането и държи съдбата си изцяло в свои ръце. 

 

Емоции имаше и на трибуните. Близо 300 добричлии мощно подкрепяха своя отбор и създадоха уникална атмосфера на стадиона в Русе. Малко след почивката двете агитки влязоха в ръкопашен бой и мачът бе прекратен за около 3 минути до намесата на полицията.