СРС-тата на Борисов са верни, искам да говоря...

Разговорите на Бойко Борисов, които се появиха в публичното пространство, не са манипулирани по съдържание, заявява във видеозапис, излъчен в „Шоуто на Слави" Росен Миленов.СРС-тата на Борисов са верни, искам да говоря...
Той се представи като бивш служител на ДАНС и дългогодишен кадър на Гранична полиция, НСБОП и МВР.

Призовавам парламентарната подкомисия за контрол на СРС да ме изслуша и ако прецени да декласифицира моите показания, заяви Росен Миленов.


 

Той уточни, че  напуска агенцията през 2010 г. защото не е бил съгласен с методите на Цветан Цветнов за дискредитиране на неудобни политически противници.

 

Бившият служител на ДАНС предупреди, че след като Бойко Борисов е излъгал българския народ в момента ще направи това и с европейските ни партньори.

 

Като юрист съм наясно, че мога да бъда подложен на натиск, заявява още Миленов.

Той казва обаче, че като дългогодишен служител е прилагал всички оперативни способи и средства и има причини да твърди, че разговорите, записани с гласа на Бойко Борисов и другите участници във властта не са манипулирани откъм съдържание.

 

Като юрист съм убеден, че това, което извършват управляващите, е злоупотреба със закона и използват държавата в частна полза, заяви Миленов.