„ПЕРЛА“-та в Добрич

В Добрич вече е на лице възможността за всяка жена да притежава своето уникално бижу, което да изразява индивидуалността й. В нашият град, насред центъра от месец септември съществува магазин-ателие „ПЕРЛА“, където на разположение на всеки клиент са буквално купища мъниста, камъчета, шнурчета, закопчалки и всякакви разнообразни и причудливи форми необходими за създаване на уникалното бижу.

„ПЕРЛА“-та в Добрич

Магазин за бижута и мъниста Магазин за бижута и мъниста Дори и тези, които нямат ясна идея за бижуто, което искат да притежават, или не притежават нужното въображение за да го създадат, ще си тръгнат удовлетворени, защото на тяхно разположение са момичетата, работещи в магазина, както и каталог с  модели, които на момента биват пресътворени.


Разбира се наличност на готови украшения има, а изборът е доста голям.

В магазина може да занесете и любимото си колие или гривна, а защо не и обици, които да „прекроите“ или просто да отремонтирате. Персонала е на Ваше разположение и за броени минути ще Ви подмени закопчалката или ще превърне шепата от „топченца“ останала от Вашето колие в украшението, в което преди време сте се влюбили.

 

 На щандовете в магазина ще намерите всичко, което Ви е необходимо, за да изработите сами своите мартеници, такива каквито Вие си ги представяте и с още по-голямо удоволствие да подарите на близките си. Фиби, шноли, диадеми, ластици и какво ли още не за най-малките госпожици, красиви шалове за изискана визия, украса за подаръци и закачливи джунджурии, с които да зарадвате себе си и хората около Вас.

 

 Всичко това ще откриете в магазин "Перла" , точно до сладкарница "Кристи" /т.нар. "копчетата"/. 

 

 Усмивките ни мили дами много често се дължат на това дали се чувстваме красиви и единствени, а голяма заслуга за това имат украшенията, с които се изразяваме! Вече имаме поне още един повод, всеки месец да се усмихваме допълнително, а защо не и по-често!?

 

 

 

Вашата „ПЕРЛА“ Ви очаква от понеделник до събота от 09.00 часа до 19.30 часа.

 

perla6_600 

 

perla5_600

 

 

perli2_600

 

perli1_600_600 

 

perla4_600_600 

 

perla3_600_01_600