Нашето момиче спечели редакторството на фейспрофила на ЕП!

Изказваме благодарност на всички, които "харесаха" Виолета за престижната длъжност, макар и за един ден, а на нея - да оползотвори шанса си, като най-успешен редактор, в което не се съмняваме!

Нашето момиче спечели редакторството на фейспрофила на ЕП!

Ето писмото на Виолета до всички, които я подкрепиха да стане редактор за един ден на страницата на Европейския парламент:

 

"Здравейте!   Публикуваха резултатите и сме победители!   Благодаря Ви много за невероятната подкрепа!   Продължавайте да заразявате хората с подобни инициативи, за да можете да ги радвате след това и с добри новини!

 

В България има много потенциал за неповторими успехи, много по-големи от този, който постигнахме заедно с тази кампания. Надявам се да четем по-често такива новини!   Още веднъж сърдечни благодарности!   Поздрави, Виолета."

 

Припомняме, че Виолета Георгиева е от Тервел, завършила е ЕГ “Гео Милев”, випуск` 2007. През 2011 година завършва европеистика в СУ “Климент Охридски , а през месец юли се дипломира като магистър по европейско право в Тилбургския университет в Холандия. 

 

Тя участва в надпревара, за да стане редактор за един ден на Фейсбук страницата на Европейския Парламент. Сред 600 участници от цял свят, Виолета е успяла да влезе в първата десятка в началния етап на класиране, а за пълната победа й помогнапте вие!