Кяшиф Фахрединов: Ще ги убием в Добрич

Футболистът, който изостави Добруджа по средата на пролетния полусезон, за да играе в Германия, но явно пътуването му на запад стигна само до Дунав мост, сипе закани към бившия си отбор.

Кяшиф Фахрединов: Ще ги убием в Добрич

Седмица преди супер дербито на сезона в Североитзочната В група между Добруджа и Дунав (Русе) започна словесната война.


 

Бившият футболист на Добруджа и настоящ на Дунав Кяшиф Фахрединов, вдъхновен от победата с 5:1 над Черноморец (Бяла) се изцепи пред русенските фенове: "В Добрич ще ги убием". Халфът заряза жълто-зелените точно преди решителните мачове за оставане в Б група през пролетта, с обяснението, че ще играе в Германия.

 

Дунав ще гостува в Добрич в неделя като лидер в класирането. Отборът от Русе е с 9 точки от първите си 3 мача. С пълен актив до тук е още единствено воденият от Венци Желев Суворово, който е втори по голова разлика. Добруджа е на трето място със седем точки, след равенството в Кубрат.

 

Основна заплаха за добричката отбрана в неделя ще бъде бившият футболист на жълто-зелените Павлин Тодоров. Нападателят демонстрира страхотна форма от началото на сезона. Той вече има 4 гола за Дунав, като вчера записа хеттрик срещу Черноморец (Бяла) и получи много суперлативи за добрата си игра от феновете на Дунав и медиите в Русе.