Израел продължава да набира строителни работници, условията са облекчени

Търсените работни позиции са следните:кофражисти, арматуристи, специалисти по керамични облицовки и мазилки

Израел продължава да набира строителни работници, условията са облекчени

Кандидатите трябва да отговарят на следните изисквания: - да са български граждани; - да са на възраст между 25 и 50 години; - да не са работили до момента в Израел; - да нямат първа степен роднини, които да работят в Израел (с изключение на братя и сестри); - да нямат криминално досие; - да са медицински и физически подходящи за усилена работа в строителния сектор, при израелските климатични условия, включително и за работа на височини; - да не страдат от следните заболявания: туберкулоза, хепатит, сифилис, гонорея, СПИН; - да имат опит като кофражисти, арматуристи, мазачи и работници по полагане на керамични облицовки на подове и стени.


 

Отпада изискването за доказване на образование и трудов стаж чрез документи. Желаещите да кандидатстват по това предложение трябва да представят в Бюрото по труда следните документи: 1. Заявление за кандидатстване (по образец). 2. Копие на лична карта и копие на страницата с личните данни от задграничния паспорт.

 

Повече информация може да се получи в Бюро по труда – Добрич, стая 607 или на Интернет страницата на Агенцията по заетостта.