Телевизионно утро

Какво ни очаква в сутрешните блокове тази сутрин?

Телевизионно утро
Неуспешен опит за отвличане на българския посланик в  Йемен, коментар на журналиста Георги Милков в БНТ, „Денят започва”. След вота в Кюстендил, на живо от града – за резултатите и нарушенията.

За правата на надзирателите и затворниците – омбудсмана Константин Пенчев
 
Министър Делян Добрев за рокадите в управата на атомната ни централа, неизплатените заплати и очакванията за туристическия сезон. Кой и как укрива ДДС? Кои са секторите, които точат най-много от държавната хазна?- бТВ, „Тази сутрин”. Производители се оплакват от натиск на търговците? Докъде ще стигне войната между големите вериги и бизнеса и как това ще се отрази на цените на храните? Как фалира един производител у нас – вижте история от първо лице.

С тежка техника и водолази проучват най-новия обект от археологическата магистрала по Черноморието. Какви тайни крие той ще ви покажем в „Тази сутрин".
 
Ще си спомним за легендата Катя Филипова и нейните незабравими песни.

След голямото чистене – какво успяхме да свършим? Нашата и вашата равносметка. Очакваме вашите снимки – преди, по време и след включването ви в кампанията.

Ще ви срещнем с отбор момичета, които предпочитат футболното игрище пред мола. Има ли място за българските жени във футбола?

Преглед на печата с Антоанета Христова по Нова телевизия, „Здравей България”. Ще има ли стачка на железничарите? Какви съкращения предстоят в БДЖ и ще бъдат ли разпродадени железниците на парче?

На кого пречи движението ГОРД? Разговор с евродепутата Слави Бинев.

Кой и как може да накара българите да плащат здравните си вноски?

Какво представлява биодинамичното земеделие или как българско семейство отглежда плодове и зеленчуци с помощта на астрологията?

Какви са новостите в пластичната и естетичната хирургия?

Ще се превърне ли в летен хит най-новият видеоклип на  Дийпзоун проджеткт?
 
Какво задължително трябва да направим след като ни ухапе кърлеж и достатъчно често ли се обработват тревните пространства в София за паразити? – тема в сутрешния блок на ТВ7, "Добро утро, България!". Какво се случва в БСП след ерата на Румен Овчаров? Има ли живот след брак с милионер? В "Сладки приказки" гостува Зорница Динева.