Учениците от ОУ „Стефан Караджа” в Добрич правят мартенички в подкрепа на болно дете

Благотворителен базар за мартеници, направени от възпитаниците на ОУ „Стефан Караджа”, ще се проведе през уикенда в Добрич. Средствата от продадените творения на учениците ще бъдат дарени на дете, което страда от детска ...

Заместник-министърът на здравеопазването доц. Евгени Григоров беше на посещение в Добрич

Областният управител Красимир Кирилов и директорът на Регионалната здравна инспекция д-р Светла Ангелова се срещнаха и разговаряха със заместник-министъра на здравеопазването доц. Евгени Григоров, който беше на работна визита ...

Изграждат две площадки за игра на открито в селата Божурец и Белгун

Община Каварна изгражда две нови площадки за игра на открито и кътове за отдих в селата Божурец и Белгун. Средствата за тях са дарение от „Ей и Ес Гео Енерджи“ ООД.

В 31 секции ще гласуват гражданите на Община Каварна

12 830 жители на Община Каварна имат право на глас на предстоящите парламентарни избори, които ще се проведат на 4 април. 10 077 от тях са в град Каварна, а останалите в по-малките населени места.

Приеха бюджетът на община Балчик за 2021 година

На свое заседание днес общинските съветници гласуваха предложения от администрацията бюджет за настоящата 2021 година. Общият размер на финансите на Общината възлиза на 26 786 000 лева.

339 безработни в област Добрич са постъпили на работа през януари

На работа през януари 2021 г. в област Добрич са постъпили 339 безработни лица. Над 90% от тях се устроени на работа на първичния трудов пазар. През месеца в трудова заетост са устроени 35 младежи на възраст до 29 години, както и 21 ...

Как да подготвим технически паспорт на сграда?

До 2022 година всички жилищни сгради, построени преди 2007 година, трябва да имат технически паспорт. Документът отразява реалното техническо състояние на сградата.

Обявиха водещите в тазгодишното издание на рок феста September sun

Иво Цанков и Лора Димитрова ще са водещи в тазгодишното издание на рок фестивала September sun, който ще разтърси отново Добрич тази есен.

481 участници ще рецитират любими стихове в V областен конкурс рецитал „За да я има България"

В V Областен конкурс рецитал „За да я има България“ ще участват 481 деца и ученици от общините Добрич, Добричка, Тервел, Генерал Тошево, Каварна, Крушари.

Министър Ангелов: Надбягваме се с вируса, изненадани сме от поредната неспазена уговорка с „АстраЗенека“

Имаме тенденция на увеличаване на случаите на новозаболелите с Covid-19, която се отчита за последните 3 дни.