Тя е красива, тя е талантлива, тя е от Добрич!

Тя е красива, тя е талантлива, тя е от Добрич! С тези думи бе представена в национален ефир 19-годишната Мария Драгнева, която се изяви повече от блестящо и на полуфинала на "България търси талант". Чаровната певица от Добрич доказа, че е сред фаворитите за победител във втория сезон.

Тя е красива, тя е талантлива, тя е от Добрич!

Мария впечатли още с появата си на сцената на снощното живо предаване с ослепитлено красива и стилна визия, след което покори сърцата на жури, публика и зрители с много чувствено изпълнение на "I have nothing" - една от емблематичните песни на наскоро починалата велика певица Уитни Хюстън.


 

Хилда Казасян заяви, че Мария Драгнева е най-добре пеещият участник в този сезон на "България търси талант". Тя похвали нашата съгражданка и за стила и вкуса й.

 

Друг член на журито - Любен Дилов, също разкри, че се надява да види Мария и на финала.

 

Дали певицата от Добрич ще се класира за него ще стане ясно в четвъртък. В 21 часа започва предаването, в което ще се обявят имената на двамата финалисти от снощния полуфинал.

 

Участникът събрал най-много смс-и снощи се класира за финала на "България търси талант". Журито пък ще има право да избере още един финалист измежду класираните на второ и трето място от зрителския вот, получен вчера.

 

Въпреки че Мария попадна в една доста силна компания от 10 много талантливи участници в снощния полуфинал, тя безспорно е сред фаворитите и заслужава да продължи участието си в "България търси талант".

 

Припомняме, че Мария Драгнева е от Добрич, на 19 години, завършила е ПМГ "Иван Вазов". Подготвя се за кандидатстване в НАТФИЗ. Участието й в "България търси талант" е първото в телевизионен формат. В първия кръг тя получи три пъти категорично "да" от взискателното жури с изпълнение на хита "If I Ain't Got You", което прозвуча също толкова силно и чувствено, колкото и оригинала на Алиша Кийс.

 

Много искам да спечеля "България търси талант", разкри певицата във визитката, с която бе представена.

 

Насладате се на страхотното изпълнение на Мария Драгнева от Добрич в снощното предаване: