5 години фенклуб "Армейци Добрич"

Фенклуб "Армейци Добрич" празнува петата годишнина от възстановяването на организираната структура на привържениците на ЦСКА в столицата на Златна Добруджа.

5 години фенклуб "Армейци Добрич"

varna_2007_600_01 


 

Днес, 25 март, фенклубът отваря врати в 15.00 часа, като 30 минути по-късно започва мачът срещу Локомотив (Пловдив) в парк "Лаута". От ръководството на организацията канят и приканват всички симпатизанти на червената идея в Добрич да отпразнуват и полеят годишнината и да изгледат заедно футболния сблъсък от Града под тепетата на по скара и бира, съчетани естествено с армейски песни и скандирания, в червения фенклуб, намиращ се непосредствено зад спирка "Строител" по бул. Добруджа, срещу супермаркет "Панчатантра".

 

kartafenklub 

 

"Армейци Добрич" е естествен продължител и наследник на създадения в края на 1999 г. първи фенклуб на ЦСКА в града - "Червена Добруджа". Преди петилетка, на 20 март 2007 г., с пищно празненство в препълнената до краен предел с армейци механа "Герана", бе официално и тържествено възстановен фенклубът. Специални гости от столицата уважиха събитието, водени от емблематичния председател на Централния фенклуб Димитър Ангелов /Дучето/.

 

20 март 2007, механа Герана в Добрич, Иван Пеев - секретар на "Армейци Добрич" и Димитър Ангелов - Дучето, който бе специален гост на откриването на фенклуба на ЦСКА20 март 2007, механа Герана в Добрич, Иван Пеев - секретар на "Армейци Добрич" и Димитър Ангелов - Дучето, който бе специален гост на откриването на фенклуба на ЦСКА  

 

macka__kavarna_2011_300Правейки равносметка за тези изминали пет години на активна дейност, организацията може да се похвали с три изработени собствени знамена; два модела фланелки с името и емблемата на фенклуба, както и суитчъри; множество посещения и перфектно организирани екскурзии из цялата страна: Варна, Бургас, Ловеч, София, Самоков, Пловдив, Каварна, Албена, Севлиево, Търговище, Стара Загора, Сливен, Враца и др.; паметни гостувания в чужбина за мачове от европейските клубни турнири: Рим 2009, Лондон 2009, Истанбул 2010, Виена 2010, Клуж 2011, Солун 2012; регулярни годишни отчетни събрания и безброй срещи и сбирки, които от есента на 2011 година се провеждат в наето специално за фенклуба помещение, превърнато в истински уютен дом на червения привърженик.

Фенклуб "Армейци Добрич" е замислен, идейно иницииран и развиван през тези пет години като масова организация на всички симпатизанти на ЦСКА от Добрич, независимо от техните възраст, пол, професия, социално и семейно положение, обществен статут и политическа принадлежност.

 

 

sofia_2007_600

 

На мач на ЦСКА от Шампионската лига по волейбол в СамоковНа мач на ЦСКА от Шампионската лига по волейбол в Самоков 

 

samokov_2010_1_600