Започват заседания на комисиите към ОбС - открити са за граждани

Съветниците на Добрич се подготвят за предстоящата сесия на 27-ми март. Постоянните комисии към Общински съвет ще заседават от 20 до 23 март. Заседанията са открити за гражданите, припомнят от местната администрация.

Започват заседания на комисиите към ОбС - открити са за граждани

Следващия вторник, от 14 часа се събира Постоянната комисия (ПК) „Наука и образование, в кабинета на зам.-кметът Камелия Койчева. По същото време, ПК "Транспорт, инфраструктура и екология" ще заседава в кабинета на зам.- кмета арх. Пламен Ганчев. По-късно, от 16 часа на същия ден, членовете на ПК "Спорт и младежки дейности" се събират в кабинета на  председателя на Общински съвет.



В сряда ще заседават още 3  комисии: ПК "Търговия, услуги и туризъм" от 14 часа в кабинета на съветника на ІІІ етаж; ПК "Промишленост, земеделие и трудова заетост" от 15 часа в кабинета на  зам.- кмета Надежда Петкова; ПК "Приватизация, следприватизационен и следконцесионен контрол и управление на общинската собственост" от 16 часа в кабинета на председателя на Общински съвет.


В четвъртък са предвидени 4 заседания. От 10 часа се събират членовете на "Регионално развитие, международно сътрудничество и европейски програми" в кабинета на председателя Ангел Табаков. В 13 часа започва заседанието на ПК "Култура, вероизповедания и етнически въпроси" в кабинета съветника. ПК "Законност, обществен ред и контрол" започва работа от 15 часа в кабинета на председателя на Общински съвет, а ПК "Териториално развитие, жилищна политика и строителство" се събира час по-късно в кабинета на арх. Ганчев.


В петък от 13 часа заседават съветниците от ПК "Здравеопазване и социални дейности" в кабинета на председателя на ОбС, час по-късно общинарите от ПК "Бюджет, финанси и данъчна политика" в кабинета на зам. – кмета Иван Колев, а от 16 часа - ПК "Предотвратяване и установяване конфликт на интереси" в кабинета на Ангел Табаков.