Майки сезират Борисов за бездействието на полицията за изчезналите деца

Ще искам лична среща с Бойко Борисов, за да го сезирам за бездействието на полицията по случая с изчезналите български деца. Това заяви пред TV7 майката на изчезналата Румяна от Добрич. Според жената полицията съзнателно прикрива подобни случаи.

Майки сезират Борисов за бездействието на полицията за изчезналите деца
Майката заяви, че лице, чието име започва с буквата "Н" и заема висш пост в държавата, прикрива случая с изчезналата й дъщеря.

“Имам постановление за спиране на наказателното производство. От 2 години и 8 месеца ми казват “Успокойте се”, сподели Лилия Желева, майка на изчезналия Аспарух Бакалов. Тя отново повтори, че полицията не е предприела ефективни действия по издирването на сина й.

“За ситуацията с изчезналите деца е виновно правителството. На моите жалби до Цветан Цветанов той дори не благоволи да ми върне някакъв отговор. Какво повече да коментирам”, запита риторично Лилия Желева.

“Аспарух е убит заради донорство. Излиза ми черна лента отстрани. Сигурна съм, че не е жив”, каза на свой ред ясновидката Николета Йорданова. Тя бе поканена да коментира изчезването на младежа през 2009 г. “Ударили са го по главата, размазали са го като пържола. Жестоко звучи, но е факт”, заяви Николета.

Според ясновидката въобще не е имало никакво разследване по случая, “защото полицаите са знаели всичко”. Николета твърди, че много хора от високите етажи във властта слагат чадъри над престъпниците. “Всичко това е за трафик на органи. Полицаите знаят и си траят. Всички ме сочат и викат – това е устатата Николета. Но аз знам – като убият някого, го закопават, а след него закопават труп на животно. За да можем и ние да се объркаме”, заяви ясновидката..

Според нея виновните за смъртта на Аспарух са двама. Ще бъдат убити по същия начин, както и младежът, за да не “пропеят” и да се заличат следите. Николета подчерта, че “съзнателно се замазват очите на хората”, защото истината трябва да бъде укрита.