ОИЦ – Добрич и ЦРЧР – София организират информационна среща за образованието

Събитието ще се проведе на 27 юни, от 17.30 часа в хибриден формат – присъствено и онлайн

ОИЦ – Добрич и ЦРЧР – София организират информационна среща за образованието

Областен информационен център – Добри, в партньорство с Центъра за развитие на човешките ресурси - София и Община град Добрич ще проведат съвместна информационна среща на тема „Европейски средства за образованието 2024“.Срещата ще се проведе на 27 юни 2024 г. от 17:30 часа, в хибриден формат – присъствено в Голяма заседателна зала, ет. 2 на Община град Добрич, и виртуално във Фейсбук страницата на ОИЦ – Добрич. Участието в информационната среща е безплатно. 

Експертите от ЦРЧР - гр. София, в качеството си на Национална агенция за България по администриране на Програмите „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“ ще запознаят присъстващите с възможностите за кандидатстване по Програмите, ще дадат съвети при кандидатстване и ще посочат често срещани грешки. Ще бъде представена информация относно предстоящите срокове за кандидатстване, насочена към потенциални кандидати, които нямат опит по програмите и не са кандидатствали до момента или през последните няколко години.

Екипът на Областен информационен център – Добрич ще представи условията за кандидатстване по отворената процедура „Утвърждаване на интеркултурното образование, чрез култура, наука и спорт“, както и други възможности за финансиране с европейски средства.