Нов фитнес център отвори врати в Добрич

Добре дошли в новооткрития фитнес център "TITAN GYM" в град Добрич

Нов фитнес център отвори врати в Добрич

С огромна радост и вълнение ви представяме новия дом на здравето и активния начин на живот в нашия град – фитнес център "TITAN GYM". Разположен в сърцето на Добрич, този модерен и просторен фитнес център е създаден, за да отговори на всички ваши нужди и изисквания за качествена тренировка и пълноценна релаксация.Какво ви очаква в "TITAN GYM":

- Най-съвременна фитнес техника: Разполага с най-новото оборудване от водещи световни марки, което ще ви помогне да постигнете вашите фитнес цели по-бързо и ефективно.

-кардио зона

-зона за кониционни тренировки 

-стречинг зона

-протеинов бар

Уютна и модерна обстановка: "TITAN GYM" е проектиран с мисъл за вашето удобство и комфорт. Просторните съблекални и зони за отдих ще ви накарат да се чувствате като у дома си.

Защо да изберете нас?

"Titan GYM" е мястото, където здравето и удоволствието се срещат. Ние вярваме, че всеки човек заслужава да бъде в най-добрата си форма и ние сме тук, за да ви помогнем да го постигнете. Без значение дали сте начинаещ или опитен фитнес ентусиаст, нашият център предлага всичко необходимо за вашето физическо и психическо благополучие.

Заповядайте да се уверите сами!

Очакваме ви всеки делничен ден от 6:00 до 22:00 часа.

събота: 8:00-20:00 часа

неделя: 9:00-18:00 часа

"TITAN GYM" – Вашето място за здраве и сила в Добрич!

Адрес: ул. "България" №3, гр. Добрич

Последвайте ни в социалните мрежи за актуални новини и специални предложения!

Вашето здраве е нашия приоритет!