Започва Добрич Мези - Фестивал на балканската скара

Фестивалът очаква добричлии от 18 до 21 април в парк „Свети Георги“

Започва Добрич Мези - Фестивал на балканската скара

В Градския парк "Свети Георги" в Добрич започва първото юбилейно издание на фестивала на балканската скара "Добрич мези". Събитието ще се състои от 18 до 21 април от 10:00 до 23:00 часа и обещава изключително забавления и кулинарни изкушения за всички посетители.


Организаторите от фондация "ОТ БГ" и Община Добрич са подготвили разнообразна програма за гостите на фестивала. Освен възможността да се насладят на вкусни ястия от балканската кухня, посетителите ще имат възможност да участват в различни игри и атракции, турнири по белот и табла, биърпонг игри, патриотични състезания, както и безплатна детска анимация за най-малките.

Фестивалът ще предложи алея със занаяти и автентични дюкяни, където посетителите ще могат да се запознаят с традиционни занаяти и ръчни изделия. "Училището за юнаци" ще представи патриотични игри, а "Часът по родолюбие" ще бъде възможност за вълнуващи познания за историята и традициите на България.

Сцената на фестивала ще бъде мястото за концерти с известни музиканти и танцьори, представяйки разнообразни изкуствени изяви и шоута. Посетителите ще могат да се насладят на богатия мини фермерски пазар с автентични продукти и ръчно изработени сувенири.

Входът е свободен.