Абитуриенти поканиха класната си на бал с тест по английски

С тест по английски език поканиха класната си ръководителка Галина Георгиева на абитуриентския бал дванадесетокласниците от Професионална гимназия по техника и строителство „М. В. Ломоносов“

Абитуриенти поканиха класната си на бал с тест по английски

Тестът бе с четири въпроса с избираем отговор по компонентите „Слушане с разбиране“ и „Четене с разбиране“. В ролята на учител се превъплъти Виктор Заблоцки, а г-жа Георгиева, която е учител по английски език, се справи блестящо. След като тя даде правилни отговори, получи посланието покана за бала. Отговори със сълзи в очите, че приема.


 

Зрелостниците посрещнаха своята класна в училищния двор с шпалир от рози, музика и цветен дим, а десетокласниците, които наблюдаваха инициативата, пуснаха цветни балони с формата на сърце. Абитуриентите подариха на г-жа Георгиева дървен календар с надпис „За най-добрата класна“. Предоставиха й за спомен колаж със снимки от абитуриентската фотосесия. Събитието приключи с традиционно право хоро. Абитуриентският бал на зрелостниците ще се проведе на 24 май в ресторант „Резиденция“.