Добруджа с победа срещу Черноморец

Голмайстор: 1:0 Преслав Йорданов (90-а)

Добруджа с победа срещу Черноморец
ФК

Преслав Йорданов донесе победата и трите точки за Добруджа в изключително драматичен мач от 25-тия кръг на Втора футболна група срещу Черноморец Бургас. Мачът продължи близо 100 минути и бе съпроводен от много жълти и един червен картон за капитана на гостите. Голмайсторът на Добруджа отбеляза точно попадение в 93-ата минута.


В началото на мача двата тима показаха равностойна игра, като съставът на домакините беше по-близо до гола. В 10-ата минута Андриан Димитров подаде добра топка към Преслав Йорданов, но ударът му бе спасен от вратаря на Черноморец. Отново Преслав Йорданов получи идеална възможност да открие резултата в 31-ата минута. След нарушение срещу Андриан Димитров, Преслав Йорданов изпълни пряк свободен удар, но топката срещна стената на защитниците на Черноморец.

След почивката играта продължи в същото темпо. Играчите на Добруджа направиха много пропуски пред вратата на Черноморец. В самия край на мача пред вратата на гостите стана меле, като Преслав Йорданов се оказа най-съобразителен и вкара победния гол.