Двама мъже са наръгани с нож в Добрич, единият е починал

Извършителят е задържан, според непотвърдена информация той е психичноболен и наркозависим

Двама мъже са наръгани с нож в Добрич, единият е починал

Труп на мъж е открит снощи малко след 21.00 часа в градския парк „Св.Георги“ в Добрич, в района на детския кът в близост до хотел „Изида“. Според очевидци по тялото имало видими следи от насилие – подутини и синини по лицето, порезни рани и кръв по шията.


За Добрич онлайн свидетел на страшната гледка разказа, че на пейка в близост до трупа е имало изоставена преполовена бутилка водка, чаша от кафе и сок, като предположенията са, че те са останали от извършителя на престъплението, който най-вероятно е бил в нетрезво състояние.

Според една от версиите за нападението, жертвата най-вероятно е направил забележка на нападателя за поведението му и последният го е нападнал. Пристигналите на място полицаи само констатирали смъртта на мъжа, който бил на 57-годишна възраст.

Според свидетелски разкази след убийството в градския парк нападателят се е отправил в посока на магазин „Лидл“, където нападнал с нож друг мъж. За щастие второто нападение не се е оказало фатално за живота на нападнатия.

По непотвърдена до момента информация нападателят е задържан в дома му в кв. “Балик“ още снощи. Той вероятно е психичноболен и наркозависим.