Мартенички и картички за здраве раздадоха днес на пациенти в МБАЛ Добрич

Инициативата е съвместна на многопрофилната болница и „Аз вярвам и помагам – капачки за благотворителна кауза и децата от детски градини № 32 Добрич, с. Ловчанци , с. Карапелит и с . Бенковски

Мартенички и картички за здраве раздадоха днес на пациенти в МБАЛ Добрич

С картички за баба Марта бяха изненадани пациентите на отделението по диализно лечение и отделението по медицинска онкология, а на всеки пациент, преминал през спешно отделение ще бъде закачена мартеничка за здраве. Мартенички, картички, книжки за оцветяване и други развлекателни материали за баба Марта ще получат и пациентите на отделението по педиатрия и отделението по неонатология.



Подаръците са съвместна инициатива на „МБАЛ- Добрич“ АД и „Аз вярвам и помагам – капачки за благотворителна кауза и децата от детски градини № 32 Добрич, с. Ловчанци , с. Карапелит и с . Бенковски.

Ръководството на „МБАЛ- Добрич“ АД изказва благодарност към децата, изработили мартеничките и картичките, и техните учители, както и организаторите за реализиране на идеята с пожелание да са румени, засмени и със здраве надарени!