Трима шофьори с положителна проба за наркотици задържа полицията

При проверката се установява, че единият е и с над 2 промила алкохол в кръвта

Трима шофьори с положителна проба за наркотици задържа полицията

На 23 февруари, около 04:45 часа в град Каварна е спрян за проверка лек автомобил „Рено“, управляван от 41-годишен мъж. При последвалата проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът отчита положителен резултат за амфетамин, метаамфетамин и канабис. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.



На 24 февруари, около 02:15 часа в град  Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 24-годишен мъж. При последвалата проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът отчита положителен резултат за метаамфетамин. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,01 промила. Задържан за срок от 24 часа. По двата случая са образувани бързи полицейски производства.

На 24 февруари, около 22:30 часа по околовръстен път на град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Рено“, управляван от 34-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът отчита положителен резултат за наличието на амфетамин и метаамфетамин. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.