Дебютната песен „Рисувах те“ на Александър Петров е в класацията „Ново 10+2“ по БНТ 2. Да го подкрепим!

„Рисувах те“ стартира участието си в предаването под номер 9 и има шанс да се бори за лидерска позиция с помощта на зрителите

Дебютната песен „Рисувах те“ на Александър Петров е в класацията „Ново 10+2“ по БНТ 2. Да го подкрепим!

Дебютната песен „Рисувах те“ на добричкия изпълнител Александър Петров снощи беше представена като ново предложение в класацията „Ново 10+2“, която се излъчва по БНТ 2 и БНТ 4. Автор на музиката и аранжимента е Димитър Атанасов, а текстът е дело на Александър, който е и продуцент на проекта. Режисьор на видеоклипа е Павлин Иванов – Bashmotion, а актрисата във видеото е Маргарита Лъчезарова, позната на зрителите в ролята на Михаела от сериала на Nova "Клетката". От днес до 7 март можем да гласуваме за парчето на сайта https://bnt.bg/bg/a/novo-10-2 . Да подкрепим Александър в сбъдването на още една негова мечта – музиката, която създава, да лекува душите и да вдъхновява!
Идеята на класацията „Ново 10+2“ е да подпомага развитието на независими изпълнители и музиканти, които не се лансират за широката аудитория. Това е техният шанс музиката им да бъде чута. Водещ на предаването е Васко Громков (VaGro).
Александър Петров е финалист в сезон 9 на „Гласът на България“, завършил на почетното трето място. В момента е трети курс студент по медицина в Медицински университет – Варна. През 2021 година е отличен като Лауреат на Фондация „Димитър Бербатов“ в област Изкуство за постиженията си в направление поп пеене и поезия през 2020 година. Още на 14-годишна възраст издава своята дебютна поетична книга „Следобедна усмивка“ с издател Славянската литературна и артистична академия.