Нужни са средства за втората академична година на Татяна Иванова в Embry–Riddle Aeronautical University

Татяна е вече студент в специалност “Космическо инженерство”, със специализация “Ракетни двигатели” в Embry–Riddle Aeronautical University. Необходимата сума за втората академична година е около 108 000 лв. До 3-ти януари 2024 г. трябва да се заплати първата вноска за пролетния семестър

Нужни са средства за втората академична година на Татяна Иванова в Embry–Riddle Aeronautical University

Чрез кампания на Подкрепи.бг, Татяна успя да събере нужните средства за първата си година. Необходимата сума за втората академична година е 60 545 щ.д., около 108 000 лв. До 3-ти януари 2024 г. трябва да се заплати първата вноска за пролетния семестър – 6 580 щ.д.– около 11735 лв. През изминалата академична година Татяна постигна високи резултати в следването си и изкара много допълнителни курсове. Не успя да получи студентски заем както в САЩ, така и в България. Работи в офиса по бакалавърски проучвания като ментор на студентите и си търси втора работа. Наградена е със стипендия – Women In STEM, която е в размер на 5000 щ.д. на академична година, по 2500 щ.д. на семестър. 



В случай че до 3-ти януари 2024 г. не внесе сумата за първата вноска, Татяна губи статута на документа I-20 (той има по-голяма тежест и от самата виза, подписва се от университета при напускане и влизане в Щатите - travel signature). Може да започне обучението си през есенния семестър, но трябва да кандидатства наново за въпросния документ и да докаже, че разполага със сумата за цялата академична година.

Пълна информация тук.